Om

Benestar betyder välmående och Benestar Dekor&design är ett nystartat företag som vill erbjuda dig harmoni, välmående och ett friskare liv i vardagen.

Våra produkter är tillverkade av rena, naturliga ingredienser som gagnar såväl natur som kropp, knopp och själ.

 

Vårt sortiment består just nu av rökelser, rökelsehållare, ayurvediska tvålar, yoga/meditationskuddar, biologiskt nedbrytbarayogamattor, väskor till yogamattor, ljushållande Buddha, vindfångare, ljuslyktor men utökas när vi hittar sånt som vi tycker passar in i vår idé.

 

Rökelserna är handgjorda och helt organiska. De har en mild doft, välgörande egenskaper och är helt ekologiskt tillverkade. Brinntiden är ungefär en timme. Det är lätt att ta av glöden och tända den igen vid ett senare tillfälle.

Rökelser säljs i 10 pack eller prova-på-paket med 5 rökelsepinnar av olika sorter.

 

Tvålarna är tillverkade enligt den indiska läkekonsten ayurveda som har funnits i flera tusen år. För att upprätthålla ett gott kroppsligt och mentalt välbefinnande krävs att vi lever hälsosamt under livets olika faser, så att en balans infinner sig mellan våra elementära energier. Det är när balansen mellan dessa energier rubbas som vi riskerar att drabbas av sjukdom och ohälsa.

 

Yoga/meditationskuddar är av bomull och fyllda med boveteskal finns både med och utan applikation.

 

För kontakt går det bra att använda formuläret nedan eller skicka e-post till kontakt@benestar.se